Familieoppstillinger

Har du lyst til å bli kjent med Sjamanistiske Systematiske Oppstillinger?

I en oppstilling kan du harmonisere f.eks.: – Familierelasjoner – Parforhold – Jobbsituasjon. Her kan du se hvordan ved å endre og harmonisere relasjoner i din oppstilling endrer din hverdag til det bedre, både for deg og f.eks familien din.

Høres det spennende ut? Har du lyst til å være med?

Her er det stor healing for både den som er klient, de som er statist og du som observatør. Vi har alle noe av de samme temaene i oss og dermed er det gjenkjennbart for de aller fleste.

Hva inngår i en oppstilling:                             

Oppsett av Familietre, Aura Chakra lesing og Kanalisering på temaet vil bli gjort på forhånd og så setter vi opp Oppstillingen på kvelden

Her er noen tilbakemeldinger:

Petter: Jeg var med som statist for noen år siden, særdeles spennende opplevelse, sterk healing og veldig lærerikt, opplevde å bli bedre kjent med meg selv og også mennesker generelt. Anbefales på det varmeste.

Tone:  Jeg har deltatt på ca 10 oppstillinger med Gry Lina som veileder, og har i løpet av disse gangene deltatt både som ”klient” og som ”hjelper”. Min opplevelse av sjamanistisk familieoppstilling er at den foregår på en rolig og kontrollert måte i trygge og hyggelige omgivelser. Det er spennende, interessant og lærerikt.

 

Oppsett av Familietre, Aura Chakra lesing og Kanalisering på temaet vil bli gjort på forhånd og så setter vi opp Oppstillingen på kvelden.