Gry Lina Engebretsen

Sted: Kongsberg
Yrke : Rainbow Reiki 2. Dan Mester Lærer

Tlf. 970 90 667, e-mail: lienge1@hotmail.no Hjemmeside: www.rainbow-reiki-kongsberg.com

 

 

Jeg har  mer enn 8 år intensiv utdannelse som Rainbow Reiki 2.Dan Mester Lærer og White Feather Sjaman. Jeg har et stort ønske om å hjelpe dyr og har derfor spesialisert meg i å hjelpe dyrene på en Holistisk måte, til det beste for dyret, slik at deres egne helbredelsesprosesser kan skje på en god måte.

Det er Januar 2015 og jeg ser tilbake på 8 utrolig spennende år i mitt liv. Åtte år hvor jeg har vært (og er fremdeles) på en utrolig reise i livet. Fra total utbrenthet til at jeg sitter her og skriver disse ordene og føler meg rolig, avbalansert, trygg og har det godt!
Og hvordan har dette gått til? Jo jeg fikk bli kjent med Rainbow Reiki, Walter Lubeck, og ikke minst Pål Esben Wanvig og hans kone Maria Jeanne’s coaching. De har med sine kunnskaper og filosofi åpnet sider i meg, vist meg hvem jeg egentlig er. Hvilke utrolige egenskaper som bor i meg og hvilken oppgave jeg har å formidle videre. I Rainbow Reiki Master utdannelsen har jeg funnet min livsvei. I utdannelse lærer vi mange metoder og jeg har en stor verktøykasse for å hjelpe dyr og mennesker til et bedre og lykkeligere liv.

Jeg startet også med klienter etter første Rainbow Reiki I kurs, og gir nå behandlinger både til mennesker og dyr. Jeg elsker å behandle dyrene, de er så utrolig mottagelig for healing og takknemlig for hjelp.
Dyrene kommer ofte til meg pga stress, allergier, stive muskler, og for å rette opp ubalanse i kroppen.

Tusen takk, Walter, Pål Esben og Maria Jeanne, for at dere fant deres vei og gir all deres kunnskap  videre til meg og andre. Jeg er stolt, ydmyk og full av respekt for alt jeg opplever og unner alle å oppleve det samme.